hus ture

Whitney's Bungalow i West Hollywood

Anonim

Navn: Whitney
Beliggenhed: West Hollywood, Californien

Jeg har boet i min lejlighed i lidt over 13 måneder nu, og jeg bliver forelsket i det mere hver dag. Jeg kalder det min egen lille "franske bungalow." Jeg administrerer et high-end Mid Century Modern Furniture Gallery kaldet Orange og jeg elsker fransk 50's design. Jeg er 27 og har altid boet sammen med kammerater, men endelig vidste jeg, at det var min tid at få mit eget rum til at udtrykke min vision og leve i min drømmeverden. Min 1 soveværelse, 750 kvadratmeter, 2. sal lejlighed er i West Hollywood beliggende blandt snesevis af over vokset palmer og eukalyptustræer.

Tomme, de mørke ibenholt hårde trægulve og hvide vægge med højt til loftet og kroneformning syntes som det perfekte lærred. Selv om det var lille, og uden noget rigtigt sted for et køkkenbord, vidste jeg, at det var det rette sted for mig. Med alle vinduerne åbne, var alt, hvad jeg kunne se, gigantiske blade og træer tommer fra mit vindue .... du ville aldrig vide, at du var midt i det travle byliv.

Min hovedinspiration, som jeg kvæler over og forventer den dag, jeg faktisk kan besøge en dag, er et lille boutiquehotel i St. Barthes - kaldet Hotel La Banane. Hjemmesiden alene giver mig sommerfugle. Sangen "Kærlighed er i luften" af John Paul Young spiller i baggrunden mens du navigerer gennem de fængslende billeder af det chic-mod liv, der var 70'erne. Lyse mønstrede tunikaer, store solbriller, solbrændte kroppe og drikkevarer ved poolen indbegreber den strålende 1970s livsstil. Men blandt de smukke mennesker er selvfølgelig smukke møbler. Hotellet har de allerbedste franske designere fra 1950'erne - Serge Moullie, Pierre Jeanneret, Charlotte Perriand, Juliette Durrel og Jean Prouve. Min mund er vanding bare tænker på det.

Mens jeg begyndte at designe min lejlighed, var jeg nødt til at komme tilbage til jorden lidt og komme til udtryk, at jeg ikke kunne vove ud for ikke kun at kunne finde, men også råd til alle disse store vintage stykker. Arbejder i den virksomhed, jeg har, har jeg et trænet øje på stilen på visse stykker, linjerne, finishen, andelen; og jeg vidste, at dette ville komme til nytte og hjælpe mig med at spore mere overkommelige og opnåelige stykker, mens jeg stadig giver mig min 50 s caribiske vibe.

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktionen gennem vores formular til indgivelse af husturer.

HOUSE TOUR ARCHIVE: Tjek de sidste husture her