hus ture

Winnie's Treasure Trove Nursery

Anonim

Navn: Windsor -Winnie (5 måneder)
Sted: Minneapolis, Minnesota

Windsors værelse var vores hjemmekontor i de sidste 8 år, så det tog lidt tid at pakke mit hoved omkring rummet som et barns soveværelse. Jeg har lidt ADD, når det kommer til interiør, at have ændret kontoret æstetisk en håndfuld gange. Jeg kunne ikke beslutte, om jeg ønskede Mid Century moderne, hyggelige tekstilnutrale eller skandinaviske minimal. Ved omkring den femte måned af graviditeten slap jeg ideen om perfektion og omfavnede trangen til at udfylde rummet med masser af farve, blandede mønstre, vintagefund og nogle tilfældige genstande, jeg har fastholdt i løbet af årene.

Hatch Show printet af den vintage ritz-craft camper trailer har været en konstant i det rum siden Steve flyttet ind med mig, og jeg vidste jeg ønskede, at det skulle være et fokus i hendes værelse. Jeg byggede farvepalet omkring det stykke og fortsatte med at bygge udendørs / lejr atmosfære med brugerdefineret tapet, håndlavet mobil, tæppe, vintage køler og andre ting.

Væggene (Benjamin Moore grå), krybbe (Baby Letto) og rocker (Target) er alle grå - vores yndlingsfarve! Jeg købte tæppet ud af en af ​​mine firmaers fotoshoots - kanten på kanterne var et ekstra touch fra stylisten.

Jeg voksede op på en gård i den smukkeste del af Minnesota - det drivløse område - fuld af rullende bakker og smukke bluffs. Jeg ønskede at indarbejde så meget af gården i Winnies værelse som jeg kunne. Min mor og jeg hentede birkens grene fra skoven og indpakket dem med garn. Garlanden var lavet af filtkugler, som vi lavede af overladet farvet uld ud af min mors får. Vi skulpturerede mobile figurer af vores yndlingsdyr og bygninger - vores hunde: Jackson & Ruby, vores æsel: Libby, en teepee inspireret af den, som min mors hippie-veninde levede ud af i 70'erne på gården, den store røde laden.

Der er mange små skatte i hylderne i hendes værelse - vintagekort med tal (hendes far er en matematiklærer), en illustration af Steve, Winnie og jeg - pyntet i plaid (en hæfteklæde til sin far) og leggings (en hæfteklammer for mig) af min ven Heidi Schwiegert, den talentfulde designer / illustrator bag brevpapirlinjen Red Cruiser. Et puslespil af Londons transitsystem købt på min seneste trendtur, bøger fra Steve og mine barndomme, en vintagekøler, mine forældre gravede ud af deres garage, gamle glober indsamlet af sin bedstefar Ralph, mange flotte Easy finds og en af ​​mine foretrukne stearinlys, mit firma har lavet til Anthropologie - malet af en meget talentfuld designer på mit hold - St.Bernard er vores Ruby!

Min favorit del af dette værelse er den brugerdefinerede tapet, jeg havde lavet på Spoonflower. Illustrationerne blev malet af en anden meget talentfuld designer på mit hold. Min gamle Woody trækker vintage campister med malede kanoer og padle på toppen. Vores hunde Jackson og Ruby ser på sidder ved siden af ​​teepees. Steve lover at lære Winnie at tælle ved at tælle alle Jackson og Rubies. Winnie elsker at stirre på malerierne, mens han bliver rocket i hendes rocker.

Alle disse ting kommer sammen for at gøre dette værelse på mine mest foretrukne steder at hænge ud. Det bliver godt lys, og et af hendes vinduer vender ud mod kyllinget, så du kan høre vores pige lave lykkelige kyllinglydelser om dagen.

Tak, april!

• Mit værelsearkiv
• SEND ET BABY ELLER KID'S RUM