ejendom

Du kan købe en hel spansk landsby for $ 230K

Anonim

Opmærksomhed fast ejendom investorer: Du kunne købe en parkeringsplads på Manhattan for 450K, eller for blot 230, kunne du købe en hel landsby i Spanien. Det er rigtigt: en hel landsby.

Parkeringspladsen på en luksuslejlighed i TriBeCa har parkering til en bil. Det er det. Landsbyen O Penso, nær Spaniens nordkyst, har 100 hektar jord, seks huse og tre lader. Den største af husene har trægulve, fem soveværelser og en frugthave med ferskner, figner, valnødder, æbler og pærer.

Vanskeligheden er naturligvis stedet. Landsbyen har ikke været beboet i 10 år, siden den sidste bosiddende døde. Folk har trukket ud af landsbyer som disse i årevis, på vej mod større byer med flere økonomiske muligheder. Mindre landsbyer, med mindre frugtbart jord end O Penso, går kun for titusindvis af dollars. Og i Cortegada, en landlig by i det sydlige Galicien, tilbyder borgmesteren at give væk en lille landsby, der er en del af sin by - helt gratis - til alle, der vil blive enige om at renovere sine 12 huse.

Det kan ikke ligefrem være praktisk - men for en person med en fleksibel arbejdsplan og mange venner, der elsker ombygning, kan det kun være det her. Enhver takers?

Læs hele historien om de spanske landsbyer til salg på NPR.

Apartment Therapy støtter vores læsere med nøje udvalgte produktanbefalinger for at forbedre livet derhjemme. Du støtter os gennem vores uafhængigt udvalgte links, hvoraf mange tjener os til en kommission.